› In English
Ajankohtaista

Tiedotteita 2013

13.3.2013 13.11

Mika Elojärvi Autotuojat ry:n puheenjohtajaksi

Merkkimaahantuojia edustava Autotuojat ry valitsi yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa 12.3.2013 uudeksi puheenjohtajaksi Toyota Auto Finland Oy:n toimitusjohtaja Mika Elojärven. Varapuheenjohtajaksi valittiin Simetron Group Oy:n toimitusjohtaja Antti Ruhanen. 

Lisätiedot:
Autotuojat ry, toimitusjohtaja Tero Kallio, puh. 040 729 4513, www.autotuojat.fi


Autotuojat ry (AT) on autojen maahantuontiyritysten yhdistys, jolla on 29 jäsentä. Yhdistyksen jäsenten markkinaosuus Suomen uusien autojen markkinoista on yli 99 %. Sen jäsenyritykset maahantuovat henkilö-, paketti-, linja- ja kuorma-autoja. Autotuojat pyrkii toiminnallaan turvaamaan jäsentensä liiketoimintamahdollisuudet sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. 

Autotuojat on asiantuntijaorganisaatio, joka seuraa autoalaa koskevaa lainsäädäntöä ja on mukana sen valmistelussa. Yhdistys osallistuu myös alaa koskevan tutkimustoiminnan kehittämiseen. Tieliikenteen verotus, ajoneuvoja koskeva tekninen lainsäädäntö, liikenneturvallisuus ja tieliikenteen ympäristöasiat ovat keskeisessä asemassa Autotuojien työssä.

Autotuojat ry on OICA:n (International Organisation of Motor Vehicle Manufacturers) jäsen ja osallistuu ACEA:n, Euroopan autonvalmistajien yhteistyöorganisaation työskentelyyn.

Autotuojat ry:n toimitusjohtaja on Tero Kallio.


Palaa otsikoihin